Dirigenten

Jordrup Sangkors dirigent er Bettina Hellemann Munch. Bettina er født i Århus og har en klassisk sangeruddannelse, samt musiklærer eksamen fra Esbjerg Musikkonservatorium.

Efter afslutning af sin uddannelse på musikkonservatoriet i Esbjerg, rejste Bettina til Hamburg hvor hun i 3 år studerede sang på Hochschule für Musik und Theater hos professor Renate Behle, og afsluttede med Diplomeksamen på Esbjerg Musikkonservatorium.

Hun har deltaget aktivt i masterclasses hos Anna Raynolds, Ingrid Bjornor, Renate Behle, Bente Vist, Thomas Hemsley og Vagn Thordahl.

Foruden at være dirigent for Jordrup Sangkor giver Bettina koncerter såvel i Danmark som i udlandet sammen med hendes akkompagnatør Michi Carolan Komoto, hvor de har haft talrige koncerter. Bettina har også haft en del solokoncerter i Europas kirker. Endvidere har Bettina sunget i forskellige operaproduktioner samt været solist på Kolding Teater i forbindelse med Kolding Mandskor 75 års jubilæum.

Hun underviser i sang på kurser rundt om i Danmark og på en musikskole i Hamburg og arbejder ligeledes med soloundervisning af elever såvel i Danmark som Tyskland.

Bettina Hellemann Munch

Billed af bestyrelsesmedlem og dirigent Bettina

Har du spørgsmål eller andre henvendelser? Kontakt os!